Паралельно з капітальним ремонтом приміщення поліклініки успішно вирішено

Паралельно з капітальним ремонтом приміщення поліклініки  успішно   вирішено і питання  благоустрою як прилеглої території так і інших місць лікарняного містечка. Створення тут краси і затишку стало практичним втіленням  в життя проекту ,який  на обласний конкурс міні-проектів подала міська рада.

         В рамках реалізації програми з благоустрою Вовчанська міська рада фінансувала також роботи з капітального ремонту етнографічного куточка «Моя Україна», розташованого поряд з побуткомбінатом.

         На наступний рік міська рада запланувала  продовження робіт  з благоустрою  території лікарняного містечка. Є наміри спорудити нові тротуарні доріжки та місця для паркування автомобілів біля п,ятиповерхового корпусу лікарня   по вулиці Шевченка.

         Роботи з благоустрою та спорудженню нових затишних і зручних місць для відпочинку буде продовжено  і в інших куточках центру міста та в окремих його  мікрорайонах.